FAMILIEHULP

 

De VZW werd in 1951 opgericht te Edingen. Een vijftigtal hulpverleners (familie- en huishoudhulp, ziekenoppas en polyvante werklieden) vormen samen met twee sociale assistenten en een administratief assistent, een goed opgeleid team, gehouden aan het beroepsgeheim.

Senioren, gehandicapten of hulpbehoevenden (na ondermeer rouw, scheiding, bevalling, terugkeer uit hospitaal), al dan niet alleenstaand, kunnen een beroep doen op gekwalificeerd en toegewijd personeel.

U betaalt in functie van uw inkomen en de samenstelling van het gezin, berekend volgens een door het Waals Gewest opgesteld barema.

Familiehulp zoals onderhoud van de woning, afwas, was en strijk, boodschappen, administratieve stappen, e.a. gebeurt door een stabiel en efficiënt personeel, eveneens in samenwerking met andere instanties in de zorgsector.

De luisterbereidheid, een vertrouwensrelatie, eerbied voor de persoon en zijn omgeving, een bijna 60jarige ervaring in familiehulp in de streek van Edingen, onafhankelijkheid t.o.v. politieke, godsdienstige of filosofische strekkingen zijn kenmerken inherent aan onze vereniging.

Onze burelen en sociale zetel bevinden zich in de Koningin Astridlaan, 18D bus 5, 7850 Edingen en zijn elke werkdag open van 8u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 (vrijdag tot 16u30).

Top